De Winkel

Welkom op de website van Paul Pessel Sport,

Paul Pessel Sport is al bijna 33 jaar de voetbalspecialist in Utrecht en omstreken. De winkel is gespecialiseerd in volkssport nummer 1, voetbal!

In onze winkel treft u een breed assortiment van alles wat met voetbal te maken heeft. Via deze website bieden wij u een globaal overzicht van wat er te verkrijgen is in onze winkel, de nieuwste trends van voetbalschoenen. Wij hebben voetbalschoenen vanaf maat 27 voor de jeugd maar voor de senioren tot maat 51.

Bekijk ook onze Instagram !

Paul Pessel Sport is een onderdeel van Sport 2000 Soccer Center. Tot deze organisatie behoren diverse winkelketens, die de titel ‘voetbalspecialist’ dragen, uit heel Nederland die continuïteit in de voetbalschoenen waarborgen. Daardoor is het bijna onmogelijk om mis te grijpen in de nieuwste modellen die u op TV voorbij ziet komen.

Heeft u eventueel nog vragen dan kunt u onze F.A.Q. raadplegen. Voor meer informatie en/of suggesties kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Tevens is Paul Pessel Sport trotse leverancier van o.a. FC Utrecht, DHSC, VV Hoograven, VV Lekvogels, VV Sterrenwijk, VVJ, VSC ,HSSC, Odysseus, DOSC, LHV, Focus 07, SV Vechtzoom, Spakenburg, CDW, Celiritas, en nog tal van andere verenigingen en vele bedrijven.

Related Images:

Copyright by Paul Pessel Sport